Deutsch | English

Info

Informacije za uporabu internetskih stranica www.tehno-zagreb.hr.

Navigacija

Ova internetska stranica izrađena kako bi ju bilo što jednostancije koristiti i dobiti potpunu informaciju. Veliki meni dominira vrhom svake stranica. Ispod se nalazi kompletan popis stranica:

Popis stranica:

 • Servis
 • Kontakt
 • Valjanost koda

  Posebna pozornost je posvećena kodu i pristupačnosti. www.tehno-zagreb.hr stranice zadovoljavaju visoke standarde pri izradi nekog weba. XHTML i CSS kod zadovoljavaju najviše kriterije kod izrade nekog weba.

  Kompatibilnost s interentskim preglednicima je na iznimno visokoj razini, stoga ne biste trebali imati problema s prikazom u bilo kojem pregledniku izdanom u posljednjih minimalno sedam godina.

  Razlučivost ekrana

  Stranice www.tehno-zagreb.hr prilagođene su za horizontalnu razlučivosti ekrana počevši od 800 piksela na više.

  Pogreške

  Ukoliko ustanovite kakvu pogrešku na ovim internetskim stranicama ili ako budete imali bilo kakvih problema s njihovim prikazivanjem, molimo vas javite nam!

  Hvala vam lijepa.

  Ispis

  Sve stranice unutar ovih internet stranica pripremljene su za ispis na pisačima.

  Pristupačnost

  Koliko god je to bilo moguće, slijedili smo upute za izradu internetskih stranica za osobe s invaliditetom, s posebnom pozornošću upućenom na izradu sadržaja za slabovidne osobe. Svaka slika i poveznica na druge internetske stranice alternativno su opisane. Dokumenti imaju ispravnu semantičku strukturu, tj. na odgovarajući način su upotrijebljeni XHTML elementi za opis strukture teksta. www.tehno-zagreb.hr stranice možete bez problema koristiti s isključenim CSS-om u vašem pregledniku ili upotrijebiti svoje vlastite prezentacijske stilove. Gotovo bez ikavih posljedica za izgled stranica možete mijenjati veličinu fontova u bilo kojem od novijih internetskih preglednika. Niti jedan element navigacije nije prezentiran slikom (bmp, jpeg i sl.). Forma za kontakt ima logičan tab-order.

  Pravne napomene

  Vlasnik prava na kopiranje svih pisanih materijala na ovim internetskim stranicama je TEHNO-ZAGREB d.o.o. Vlasnici prava na kopiranje nekih fotografija objavljenih na ovim stranicama su u vlasništvu autora fotografija. Ostale fotografije su u vlasništvu TEHNO-ZAGREB d.o.o., ili tvrtki čije proizvode distribuiramo.

  Materijali s internetskih stranica www.tehno-zagreb.hr ne smiju biti korišteni bez izričitog pristanka vlasnika autorski prava i prava na kopiranje.

  Uložili smo velik trud kako bi se na ovim internetskim stranicama našli točni podaci, ali pogreške je, nažalost, nemoguće u potpunosti izbjeći, tako da TEHNO-ZAGREB d.o.o. ne može biti odgovoran za njihovu točnost. www.tehno-zagreb.hr koristite na vlastitu odgovornost.

  Izjava o zaštiti privatnosti

  Bilo kakve podatke koje ostavite na ovim stranicama, uključujući e-mail adrese, neće biti prodane ili prenesene trećoj osobi bez vašeg prethodnog pristanka, niti će biti korištene za bilo što drugo osim da vas se kontaktira.