Deutsch | English

O nama

Poduzeće TEHNO-ZAGREB d.o.o. bavi se prodajom, montažom i servisom profesionalne kuhinjske opreme. U svom prodajnom programu nudimo strojeve i opremu renomiranih proizvođača kao što su: strojevi za pranje posuđa Winterhalter Gastronom, parno-konvekcijske peći Convotherm, kuhinjski višenamjenski strojevi Feuma, uređaji za dehidriranje biološkog-kuhinjskog otpada SBM, uređaji za dezinfekciju ruku Steripower itd.

Sastanak

U vlastitom prodajno-servisnom i edukacijskom  centru površine ca. 900 m² stojimo na raspolaganju svojim kupcima. Unutar našeg poslovnog prostora nalazi se skladište originalnih rezervnih dijelova za sve proizvode našeg prodajnog asortimana.  Svi zaposleni djelatnici  kao i ovlašteni serviseri stručno su educirani te kontinuirano osposobljavani za rad s najmodernijom profesionalnom (ugostiteljskom) opremom.  Servisna služba organizirana  je od 0-24 h po županijama, na području cijele Hrvatske. Vrijeme odaziva servisera na hitnu intervenciju je u roku 6-8 h. Za svu opremu iz našeg asortimana posjedujemo ateste Zavoda za ispitivanje kvalitete, tehničku dokumentaciju i upute za rad na hrvatskom jeziku.

ISO certifikati

Poduzeće TEHNO-ZAGREB d.o.o. posluje u skladu s implementiranim sustavom integriranog poslovanja koji se sastoji od sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008 i sustava upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2004.

Skladište

Na našoj web stranici www.tehno-zagreb.hr možete pogledati sve proizvode našeg prodajnog asortimana.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,
Stipan Matić
Direktor