Deutsch | English

Convotherm

Convotherm parno-konvekcijske peći centar su pripreme hrane u vrhunskim restoranima, hotelima, bolnicama, supermarketima, pa čak i brodovima za luksuzna krstarenja. Convotherm nudi najveći izbor kombiniranih parnih uređaja u svijetu. Za posebne uvjete, Convotherm je razvio "Mini Svijet", koji nudi kvalitete Convotherm parno-konvekcijskih peći u najmanjim prostorima.

Convotherm oduvijek sebe percipira kao poduzeće uspmjereno prema kuharu. Optimalna rješenja za postizanje najbolje kvalitete hrane razvijaju se u uskoj suradnji s kuharima iz svih krajeva svijeta.

Convotherm je sa svojim uređajima prisutan u više od 100 zemalja svijeta.

Od listopada 2008. godine Convotherm pripada grupi Manitowoc Foodservice i djeluje kao podružnica jednog od najvećih dobavljača tehnologije kuhinja u svijetu. Convotherm Elektrogeräte GmbH razvija i proizvodi svoje kombi uređaje u Eglfing-u, Gornjoj Bavarskoj.

Kvaliteta je najstarija vrijednost i temelj poduzeća Convotherm.

U razvoju naših proizvoda, u Convotherm-u se ne prihvaćaju ograničenja nametnuta tehničkim izazovima, već se radi na najboljim rješenjima. To je temelj izvrsnosti u tehničkoj kompetentnosti u Covnotherm-u.

Convotherm uređaji korisniku nude slobodu i otvaraju horizont kreativnosti kako bi se osiguralo najbolje moguće iskorištenje kvalitete Convotherm proizvoda.

2014 g. Convotherm je predstavio novu generaciju parno-konvekcijskih peći Convotherm 4

Convotherm 4 unosi profinjeni stil u profesionalne kuhinje. Na prvi pogled je jasno da ovi uređaju kombiniraju vrhunsku tehnologiju sa jednostavnošću uporabe i higijenskim dizajnom. Sve veličine modela dijele isti logični i inuitivan sustav upravljanja što predstavlja veliku prednost u hektičnoj svakodnevnici ugostiteljstva.

Prilagodljiv dizajn primjenjuje se na cijeli raspon parno-konvekcijskih peći, koji uključuje sedam veličina aparata, svaki s četiri osnovna modela te mogućnosti odabira između dva načina upravljanja. Rezultat je kombinacija funkcionalne svestranosti i dosljednog dizajna koji je revolucionaran u ovoj kategoriji proizvoda.