Današnja industrija hrane zahtijeva samo najbolje. U tvrtki Convotherm vjerujemo da postoji samo jedan način da poboljšamo taj ideal i za vaš tim i svoje goste – zajedničkim radom na razvoju inovativnih i učinkovitih rješenja, u samom srcu vašeg poslovanja: samoj kuhinji.

Convotherm je posvećen suradnji s ugostiteljima i rukovoditeljima poput Vas da otkrijete nove načine kako biste poboljšali iskustvo vašeg tima u radnom prostoru. Svaki od naših proizvoda osmišljavamo ne samo da zadovoljavamo prave izazove vašeg modernog objekta, već da vašem timu još više oslobodite istraživanje i održavanje kulinarskog stvaralaštva.

Stvaranje više prostora za inovaciju u kuhinji tek je početak ambicije Convotherm-a. Uostalom, nakon što udovoljite svojim gostima, želite biti sigurni da ćete nastaviti s isporukom na tom visokom standardu. Dakle, unatoč njihovoj temeljnoj sofisticiranosti, svaki od Convotherm proizvoda ima intuitivan i jednostavan dizajn, jednostavan za korištenje, učinkovit i pouzdan za vaš tim u kuhinji. Svakako možete osigurati vašim gostima da uživaju u okusima i da im ostane ugodan, sretan osjećaj koje bi poželjeli opet i opet.

Convotherm želi stalno unaprjeđivati kvalitetu, učinkovitosti i iskustvo – za Vas i za sve koji žele samo bolje.