U današnjem brzom svijetu, potrebno je predvidjeti velike prilike. Inovacija s kojom zapravo stvarate i proširujete ono što Vam nije bilo moguće na način koji do sada nikada niste vidjeli. Merrychef je kroz povijest izgradio i oblikovao uređaje budućnosti kako bi proširio vaše mogućnosti.

Počevši od prvih turbo-pećnica dizajniranih 1950. godine, Merrychef je ponosan što je izumio sasvim novu metodu kuhanja u kuhinjama i restoranima širom svijeta. S ulaskom u novu eru brzog naručivanja na zahtjev, Merrychef je stvorio načine kako bi zadovoljio sve veće apetite gostiju za brzu i ukusnu hranu – bez ikakvog gubitka kvalitete.

Danas Merrychef mora osigurati svojim klijentima da se više nikada ne moraju kompromitirati kada se bore sa svakodnevnim izazovima. To Merrychef tjera da zadrži inovativno razmišljanje i ponudi rješenja za svježe pripremljene obroke koji se odmah poslužuju. Možete se osloniti na nas kako bismo Vam proširili te mogućnosti u samom srcu vašeg poslovanja: u kuhinji.

Sa svojim pametnim, jednostavnim, sofisticiranim proizvodima koji su dizajnirani kako bi pojednostavnili tijek rada u vašem prostoru, Merrychef daje mogućnost da stvori nove vrijednosti s opremom koja je jednostavna za upotrebu te istinski povezana s ostatkom vaše kuhinje.

Potpomognuti generacijama stručnjaka, Merrychef-u je svrha da Vam omogućimo perspektivu s inovativnim uređajima koji su iznad same pećnice. To nam omogućava da pomognemo na desetke tisuća restorana širom svijeta. Dok su se neki obeshrabrili zbog visokih izazova tržišta, Merrychef nikada nije bio ponosniji i želimo nastaviti otkrivati ​​ambiciozne i stvarati uzbudljive inovacije za širenje vaših mogućnosti.